Zienswijze 2021-05 m.b.t. A09 Heiloo-Limmen

Zienswijze 2021-05 A9 Heiloo – Limmen.docx

Bij de wegenprogramma’s gaat het meestal om het reconstrueren van een bestaande weg. Maar bij de Lagelaan is het plan om een nieuwe weg aan te leggen: de afslag Lagelaan vanaf de rijksweg A9. 3 gemeenten zijn betrokken; de Provincie levert de projectleider.

De afdelingen van Heiloo en Castricum van de Fietsersbond hebben samen een zienswijze ingediend bij de gemeentes Heiloo en Castricum over de nieuwe aansluiting van de A9 tussen Heiloo en Limmen. Er wordt vooral gedacht aan de auto en veel minder aan de kruisende fietsers over de Oosterzijweg en langs de Kennemerstraatweg/Rijksweg.

Meer informatie over deze zienswijze is in de bijlage te downloaden.

pdf ⋅ 88 KB

Zienswijze 2021-05 A9 Heiloo – Limmen

Download

Categorieën