Fietspaden Kennemerduinen nog steeds onbereikbaar door zand en water: tijdelijk of blijvend?

Met laarzen, meetlat en met blote benen door het water, zo trok de Fietsersbond afgelopen woensdag door de Kennemerduinen. De natte winter ligt achter ons, de bomen lopen uit. Zijn de duinfietspaden inmiddels weer begaanbaar? Het korte antwoord is: Nee! Of je moet wel erg avontuurlijk ingesteld zijn.

Wanneer gaan PWN en Natuurmonumenten iets doen? Beheren!? Het ontnuchterende antwoord krijgen we aan het einde van onze tocht: “De natuur heeft het overgenomen”, zegt de boswachter. En dus? Zijn fietsers niet meer welkom in de duinen omdat de paden nu onder zand en water staan?

Lees het hele persbericht op de site van de Fietsersbond Regio Haarlem: Fietspaden Kennemerduinen nog steeds onbereikbaar

Het persbericht is hier te downloaden.

pdf ⋅ 2 MB

2024-04-11 Fietsersbond – Fietspaden Kennemerduinen nog steeds onder zand en water (1)

Download

Categorieën